\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 86391 Re: Diagonaliseerbaarheid matrix als a = 0 dan zijn alle eigenwaarden van de matrix nul als je deze dan vermenigvuldigd met hun eigenvectoren, krijg je toch de 0 matrix? Lotte Student universiteit België - donderdag 7 juni 2018 Antwoord Nee, als $x$ een eigenvector van $A$ is bij eigenwaarde $0$ geldt $Ax=\mathbf{0}$, waarbij $\mathbf{0}$ de nulvector is.Dat is toch niet erg? kphart donderdag 7 juni 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
als a = 0 dan zijn alle eigenwaarden van de matrix nul als je deze dan vermenigvuldigd met hun eigenvectoren, krijg je toch de 0 matrix? Lotte Student universiteit België - donderdag 7 juni 2018
Lotte Student universiteit België - donderdag 7 juni 2018
Nee, als $x$ een eigenvector van $A$ is bij eigenwaarde $0$ geldt $Ax=\mathbf{0}$, waarbij $\mathbf{0}$ de nulvector is.Dat is toch niet erg? kphart donderdag 7 juni 2018
kphart donderdag 7 juni 2018
©2001-2024 WisFaq