\require{AMSmath} Wortel van een rationale functie Wat is de afgeleide van f(x)=√((1+x)/(1-x))? LDW Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 2 juni 2018 Antwoord $\eqalign{f'(x) = \frac{{\sqrt {\frac{{1 + x}}{{1 - x}}} }}{{\left( {1 - x} \right)(1 + x)}}}$ WvR zaterdag 2 juni 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de afgeleide van f(x)=√((1+x)/(1-x))? LDW Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 2 juni 2018
LDW Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 2 juni 2018
$\eqalign{f'(x) = \frac{{\sqrt {\frac{{1 + x}}{{1 - x}}} }}{{\left( {1 - x} \right)(1 + x)}}}$ WvR zaterdag 2 juni 2018
WvR zaterdag 2 juni 2018
©2001-2024 WisFaq