\require{AMSmath} 3d grafiek Kan je mij uitleggen hoe je tot de schets van de grafiek komt enkel uitgaande van de vergelijking.x2+y2=18-z Arne D Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 29 december 2017 Antwoord Hallo Arne, Bedenk dat de grafiek van x2+y2=r2 een cirkel is met straal r. Voor verschillende waarden van z krijg je dus cirkels met straal √(18-z). GHvD vrijdag 29 december 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan je mij uitleggen hoe je tot de schets van de grafiek komt enkel uitgaande van de vergelijking.x2+y2=18-z Arne D Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 29 december 2017
Arne D Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 29 december 2017
Hallo Arne, Bedenk dat de grafiek van x2+y2=r2 een cirkel is met straal r. Voor verschillende waarden van z krijg je dus cirkels met straal √(18-z). GHvD vrijdag 29 december 2017
GHvD vrijdag 29 december 2017
©2001-2024 WisFaq