\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 84992 Re: Massatraagheidsmoment kegel Ix = integraal van r2 dm staat er in mijn cursus maar hoe kan je de straal dan vinden? Ik begrijp het nog altijd niet helemaal. jona Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 1 september 2017 Antwoord Noem de lengte van de horizontale zijde even M. Dan geldt \tan60^\circ = \frac LM Nu kun je de straal van het grondvlak uitrekenen. kphart vrijdag 1 september 2017 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ix = integraal van r2 dm staat er in mijn cursus maar hoe kan je de straal dan vinden? Ik begrijp het nog altijd niet helemaal. jona Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 1 september 2017
jona Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 1 september 2017
Noem de lengte van de horizontale zijde even M. Dan geldt \tan60^\circ = \frac LM Nu kun je de straal van het grondvlak uitrekenen. kphart vrijdag 1 september 2017
kphart vrijdag 1 september 2017
©2001-2025 WisFaq