Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 84874 

Re: Re: Re: Resulterende trilling

Na wat betere berekeningen heb ik als uitkomst:
11,79sin(3,5t+0,619), kan dit kloppen?

Suys S
Student Hoger Onderwijs België - maandag 7 augustus 2017

Antwoord

Ik krijg, met behulp van Maple, dat $A$ ongeveer gelijk is aan $13.35506777$ en $\pi/12+\alpha$ is ongeveer $0.8111705978$ ($\alpha$ zelf is ongeveer $0.5493712100$).
Dat zijn andere getallen dan de jouwe.

kphart
maandag 7 augustus 2017

©2001-2024 WisFaq