\require{AMSmath} Herleiden 5x $-$ (x+1) · 3x25x $-$ 3x3 + 3x2Waarom klopt dit niet?Het minteken geldt toch alleen voor x · 3x2? Lilly Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 18 juni 2017 Antwoord Die min geldt voor x+1 dus staat er ($-$ x $-$ 1) · 3x25x $-$ (x + 1) · 3x2=5x + ($-$ x $-$ 1) · 3x2=5x $-$ 3x3 $-$ 3x2Of...5x $-$ (x+1) · 3x2=5x $-$ (3x3 + 3x2)=5x $-$ 3x3 $-$ 3x2Dat je 't maar weet...! WvR zondag 18 juni 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
5x $-$ (x+1) · 3x25x $-$ 3x3 + 3x2Waarom klopt dit niet?Het minteken geldt toch alleen voor x · 3x2? Lilly Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 18 juni 2017
Lilly Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 18 juni 2017
Die min geldt voor x+1 dus staat er ($-$ x $-$ 1) · 3x25x $-$ (x + 1) · 3x2=5x + ($-$ x $-$ 1) · 3x2=5x $-$ 3x3 $-$ 3x2Of...5x $-$ (x+1) · 3x2=5x $-$ (3x3 + 3x2)=5x $-$ 3x3 $-$ 3x2Dat je 't maar weet...! WvR zondag 18 juni 2017
WvR zondag 18 juni 2017
©2001-2024 WisFaq