\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 84543 Re: Oppervlakte van sin cos Maar in het boek staat dat het antwoord 3/4$\pi$ is? Nina Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 6 juni 2017 Antwoord In de oplossing die ik gaf, is er nog geen rekening gehouden met het domein. Vul $k=1$ in en dan krijg je inderdaad $x=\frac{3}{4}\pi$ MvE dinsdag 6 juni 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Maar in het boek staat dat het antwoord 3/4$\pi$ is? Nina Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 6 juni 2017
Nina Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 6 juni 2017
In de oplossing die ik gaf, is er nog geen rekening gehouden met het domein. Vul $k=1$ in en dan krijg je inderdaad $x=\frac{3}{4}\pi$ MvE dinsdag 6 juni 2017
MvE dinsdag 6 juni 2017
©2001-2024 WisFaq