\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 84108 Re: Bepaling vergelijking in punt phi6 Dus je hebt ($\pi$/6) in x en y gestoken, dan bekom je dit zeker: x= acos3($\pi$/6)= 3√3a/8y= asin3($\pi$/6)= a/8en dan bepaal je t dooracos3(t)= 3√3a/8asin3(t) = a/8dan heb ik voor :cost = √3/2sint = 1/2dus t = $\pi$/6 en die t moet je dan gebruiken voor in de tg? Suys S Student Hoger Onderwijs België - maandag 20 maart 2017 Antwoord Je hoeft $t$ niet te bepalen; die is van het begin gegeven: $t=\pi/6$. En die gebruik je inderdaad in die tangens (maar dat had je al gedaan). kphart maandag 20 maart 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dus je hebt ($\pi$/6) in x en y gestoken, dan bekom je dit zeker: x= acos3($\pi$/6)= 3√3a/8y= asin3($\pi$/6)= a/8en dan bepaal je t dooracos3(t)= 3√3a/8asin3(t) = a/8dan heb ik voor :cost = √3/2sint = 1/2dus t = $\pi$/6 en die t moet je dan gebruiken voor in de tg? Suys S Student Hoger Onderwijs België - maandag 20 maart 2017
Suys S Student Hoger Onderwijs België - maandag 20 maart 2017
Je hoeft $t$ niet te bepalen; die is van het begin gegeven: $t=\pi/6$. En die gebruik je inderdaad in die tangens (maar dat had je al gedaan). kphart maandag 20 maart 2017
kphart maandag 20 maart 2017
©2001-2024 WisFaq