\require{AMSmath} Problemen bij het uitwerken van volgende oefening ln([b-y(t)]/[a-y(t)])= ((kt)*(b-a))+(ln[b/a] Normaal gezien moet men volgende uitwerking te voorschijn halen : y(t) = a*(b(e^[k*(b-a)*t] - 1))/(b*(e^[k*(b-a)*t]-a)) Ik zit hier vast : y(t) = (a*(e^[k*(b-a)*t]))/(-1+(e^[k*(b-a)*t])+ (b/a)) Rosabe Student universiteit - dinsdag 18 december 2001 Antwoord WvR woensdag 19 december 2001 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ln([b-y(t)]/[a-y(t)])= ((kt)*(b-a))+(ln[b/a] Normaal gezien moet men volgende uitwerking te voorschijn halen : y(t) = a*(b(e^[k*(b-a)*t] - 1))/(b*(e^[k*(b-a)*t]-a)) Ik zit hier vast : y(t) = (a*(e^[k*(b-a)*t]))/(-1+(e^[k*(b-a)*t])+ (b/a)) Rosabe Student universiteit - dinsdag 18 december 2001
Rosabe Student universiteit - dinsdag 18 december 2001
WvR woensdag 19 december 2001
©2001-2024 WisFaq