\require{AMSmath} Normale verdeling P[|X-79|$\ge$a] = 0.01 met N(79,10)Hiermee moeten we a en X berekenNormale verdeling Nossin Student Hoger Onderwijs België - maandag 2 januari 2017 Antwoord Gegeven:$X$:normaal verdeeld met $\mu = 79$ en $\sigma = 10$Gevraagd: $a$ zo dat $P\left( {\left| {X - 79} \right| \ge a} \right) = 0,01$Maak een tekening!..oftewel...Dus $a=0,13$Lukt dat zo? WvR maandag 2 januari 2017 Re: Normale verdeling ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
P[|X-79|$\ge$a] = 0.01 met N(79,10)Hiermee moeten we a en X berekenNormale verdeling Nossin Student Hoger Onderwijs België - maandag 2 januari 2017
Nossin Student Hoger Onderwijs België - maandag 2 januari 2017
Gegeven:$X$:normaal verdeeld met $\mu = 79$ en $\sigma = 10$Gevraagd: $a$ zo dat $P\left( {\left| {X - 79} \right| \ge a} \right) = 0,01$Maak een tekening!..oftewel...Dus $a=0,13$Lukt dat zo? WvR maandag 2 januari 2017
WvR maandag 2 januari 2017
©2001-2024 WisFaq