\require{AMSmath} Tussenstappen? Ik zou graag de tussenstappen die wordt genomen om dit op te lossen.Iref=Ic1+Ib1+Ib2=Ic1+Ic1/Bf+Ic2/BfIc1=Ic2=IcIref=Ic+2Ic/BfIc/Iref=Bf/Bf+2Bij voorbaat dank. Frankl Iets anders - maandag 26 december 2016 Antwoord Hallo Franklin,Gaat dit over elektrische stroom? De gegevens zijn niet compleet, maar het lijkt erop dat je kunt afleiden dat geldt:Ib1=Ic1/BfIb2=Ic2/BfIc1=Ic2=IcIn dat geval kan je de eerste regel schrijven als:Iref = Ic + Ic/Bf + Ic/BfIref = Ic + 2Ic/BfIref = Ic(1 + 2/Bf)Iref = Ic(Bf/Bf + 2/Bf)Iref = Ic(Bf+2)/BfIref·Bf = Ic(Bf+2)Iref·Bf/(Bf+2) = IcBf/(Bf+2) = Ic/IrefIc/Iref = Bf/(Bf+2) GHvD maandag 26 december 2016 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zou graag de tussenstappen die wordt genomen om dit op te lossen.Iref=Ic1+Ib1+Ib2=Ic1+Ic1/Bf+Ic2/BfIc1=Ic2=IcIref=Ic+2Ic/BfIc/Iref=Bf/Bf+2Bij voorbaat dank. Frankl Iets anders - maandag 26 december 2016
Frankl Iets anders - maandag 26 december 2016
Hallo Franklin,Gaat dit over elektrische stroom? De gegevens zijn niet compleet, maar het lijkt erop dat je kunt afleiden dat geldt:Ib1=Ic1/BfIb2=Ic2/BfIc1=Ic2=IcIn dat geval kan je de eerste regel schrijven als:Iref = Ic + Ic/Bf + Ic/BfIref = Ic + 2Ic/BfIref = Ic(1 + 2/Bf)Iref = Ic(Bf/Bf + 2/Bf)Iref = Ic(Bf+2)/BfIref·Bf = Ic(Bf+2)Iref·Bf/(Bf+2) = IcBf/(Bf+2) = Ic/IrefIc/Iref = Bf/(Bf+2) GHvD maandag 26 december 2016
GHvD maandag 26 december 2016
©2001-2025 WisFaq