\require{AMSmath} Statistiek en kansrekenen hi ik heb een vraag bij 90 % eenzijdig en k=2 bedraagt a2 5,33 kan iemand me uitleggen hoe het in elkaar zit Statistiek en kansrekenen ron Student hbo - zaterdag 24 december 2016 Antwoord 90% eenzijdig? Gaat dit over toetsen? En zo ja, wat voor toets? Wat bedoel je met k=2, en wat is a2?We willen je best helpen om wiskunde beter te begrijpen, maar dan hebben we wel een helder geformuleerde vraag nodig. GHvD zaterdag 24 december 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hi ik heb een vraag bij 90 % eenzijdig en k=2 bedraagt a2 5,33 kan iemand me uitleggen hoe het in elkaar zit Statistiek en kansrekenen ron Student hbo - zaterdag 24 december 2016
ron Student hbo - zaterdag 24 december 2016
90% eenzijdig? Gaat dit over toetsen? En zo ja, wat voor toets? Wat bedoel je met k=2, en wat is a2?We willen je best helpen om wiskunde beter te begrijpen, maar dan hebben we wel een helder geformuleerde vraag nodig. GHvD zaterdag 24 december 2016
GHvD zaterdag 24 december 2016
©2001-2024 WisFaq