\require{AMSmath} Statistiek en kansrekenen Een machine vult pakken suiker. De volgende gewichten worden door ons waargenomen:503 496 510 504 492 495 506 495 496 503 Estimeer het 95% betrouwbaarheidsinterval voor µ op grond van bovengenoemde steekproef. Kan iemand helpen, kom steeds iets fout uit ant: [495.76 gram – 504.24 gram]Statistiek en kansrekenen M Student universiteit België - woensdag 21 december 2016 Antwoord Met: $ \eqalign{ & \overline x = 500 \cr & S_X = 5,925 \cr & n = 10 \cr} $ kom ik uit op: $ [496,25;503,75] $ Ik denk dat mijn antwoord goed is... WvR woensdag 21 december 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Een machine vult pakken suiker. De volgende gewichten worden door ons waargenomen:503 496 510 504 492 495 506 495 496 503 Estimeer het 95% betrouwbaarheidsinterval voor µ op grond van bovengenoemde steekproef. Kan iemand helpen, kom steeds iets fout uit ant: [495.76 gram – 504.24 gram]Statistiek en kansrekenen M Student universiteit België - woensdag 21 december 2016
M Student universiteit België - woensdag 21 december 2016
Met: $ \eqalign{ & \overline x = 500 \cr & S_X = 5,925 \cr & n = 10 \cr} $ kom ik uit op: $ [496,25;503,75] $ Ik denk dat mijn antwoord goed is... WvR woensdag 21 december 2016
WvR woensdag 21 december 2016
©2001-2024 WisFaq