\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 82998 Re: Vraagstuk irrationale functies Ik heb al dit gevonden: PC= √X2+82 t1= (√X2+82)/3 t2= (10-X)/6 Is de totale tijd dan gelijk aan: t1 + t2 ? Imaad 3de graad ASO - woensdag 5 oktober 2016 Antwoord Inderdaad. Het is wel de vierkantswortel uit (x2 + 82) LL woensdag 5 oktober 2016 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb al dit gevonden: PC= √X2+82 t1= (√X2+82)/3 t2= (10-X)/6 Is de totale tijd dan gelijk aan: t1 + t2 ? Imaad 3de graad ASO - woensdag 5 oktober 2016
Imaad 3de graad ASO - woensdag 5 oktober 2016
Inderdaad. Het is wel de vierkantswortel uit (x2 + 82) LL woensdag 5 oktober 2016
LL woensdag 5 oktober 2016
©2001-2025 WisFaq