\require{AMSmath} Vragen uit het werkboek Dit zijn een aantal vragen uit het werkboek die ik niet begrijp en waar er geen uitleg van in het boek staat.Wat is de formule van de horizontale as in een assenstelsel.Welke vorm hebben de grafieken van een kwadratische formule?Hoe schrijf je de formule X x Y = 12 in een andere vorm?Het verband bij de formule van vraag 3 is een ... ... verband.Alvast bedankt,Met vriendelijke groeten Eldric Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 4 oktober 2016 Antwoord Hier komen de antwoorden:Op de horizontale as zijn alle y-waarden gelijk aan nul. De formule is y=0.De grafieken van kwadratisch formules heten parabolen.Je kunt x·y=12 ook schrijven als y=\frac{12}{x} of ook als x=\frac{12}{y}.Het verband bij 3 noemen we omgekeerd evenredig.Zie ook omgekeerd evenredig WvR woensdag 5 oktober 2016 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Dit zijn een aantal vragen uit het werkboek die ik niet begrijp en waar er geen uitleg van in het boek staat.Wat is de formule van de horizontale as in een assenstelsel.Welke vorm hebben de grafieken van een kwadratische formule?Hoe schrijf je de formule X x Y = 12 in een andere vorm?Het verband bij de formule van vraag 3 is een ... ... verband.Alvast bedankt,Met vriendelijke groeten Eldric Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 4 oktober 2016
Eldric Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 4 oktober 2016
Hier komen de antwoorden:Op de horizontale as zijn alle y-waarden gelijk aan nul. De formule is y=0.De grafieken van kwadratisch formules heten parabolen.Je kunt x·y=12 ook schrijven als y=\frac{12}{x} of ook als x=\frac{12}{y}.Het verband bij 3 noemen we omgekeerd evenredig.Zie ook omgekeerd evenredig WvR woensdag 5 oktober 2016
WvR woensdag 5 oktober 2016
©2001-2025 WisFaq