\require{AMSmath} Dubbel integraal Hoe moet ik een dubbel integraal nemen van cos(xy) dx dyWeet niet goed hoe ik hier aan moet beginnen. Ben Student universiteit België - maandag 22 augustus 2016 Antwoord Je kunt herhaald integreren, bijvoorbeeld in de eerste stap:$\int\cos(xy)\,dx = \frac{1}{y}\sin(xy)$dan hangt het van de grenzen af hoe de tweede stap (integreren ten opzichte van $y$) gaat verlopen. kphart dinsdag 23 augustus 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet ik een dubbel integraal nemen van cos(xy) dx dyWeet niet goed hoe ik hier aan moet beginnen. Ben Student universiteit België - maandag 22 augustus 2016
Ben Student universiteit België - maandag 22 augustus 2016
Je kunt herhaald integreren, bijvoorbeeld in de eerste stap:$\int\cos(xy)\,dx = \frac{1}{y}\sin(xy)$dan hangt het van de grenzen af hoe de tweede stap (integreren ten opzichte van $y$) gaat verlopen. kphart dinsdag 23 augustus 2016
kphart dinsdag 23 augustus 2016
©2001-2024 WisFaq