\require{AMSmath} De hoogte van graden berekenen We krijgen een raam voor op een plat dak van 180 lang, 100 breed en heeft een afloop van 15 graden. Hoe hoog is dan die 15 graden in cm? Anneke Iets anders - zondag 21 augustus 2016 Antwoord Als ik goed begrijp krijg je zoiets als dit?Dat geeft:$\eqalign{\sin15^\circ = \frac{h}{{180}} \Rightarrow h = 180 \cdot \sin 15^\circ \approx 46,62cm}$De hoogte is ongeveer 46,6 cm. WvR zondag 21 augustus 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
We krijgen een raam voor op een plat dak van 180 lang, 100 breed en heeft een afloop van 15 graden. Hoe hoog is dan die 15 graden in cm? Anneke Iets anders - zondag 21 augustus 2016
Anneke Iets anders - zondag 21 augustus 2016
Als ik goed begrijp krijg je zoiets als dit?Dat geeft:$\eqalign{\sin15^\circ = \frac{h}{{180}} \Rightarrow h = 180 \cdot \sin 15^\circ \approx 46,62cm}$De hoogte is ongeveer 46,6 cm. WvR zondag 21 augustus 2016
WvR zondag 21 augustus 2016
©2001-2024 WisFaq