\require{AMSmath} Differentiëren Beste Voor de volgende oefening y=ln√sinx-ln√cosx kom ik y'= cotx/2+tgx/2 Hoe kom ik daarna aan 1/sin2x? Dank u bij voorbaat DavidDifferentiëren David Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 2 augustus 2016 Antwoord Je afgeleide is f'(x) = 1/(2tanx) + (tanx)/2 = (1 + tan2x)/(2tanx) en door nu voor de teller te schrijven 1/(cos2x) ben je er. MBL woensdag 3 augustus 2016 Re: Differentiëren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste Voor de volgende oefening y=ln√sinx-ln√cosx kom ik y'= cotx/2+tgx/2 Hoe kom ik daarna aan 1/sin2x? Dank u bij voorbaat DavidDifferentiëren David Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 2 augustus 2016
David Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 2 augustus 2016
Je afgeleide is f'(x) = 1/(2tanx) + (tanx)/2 = (1 + tan2x)/(2tanx) en door nu voor de teller te schrijven 1/(cos2x) ben je er. MBL woensdag 3 augustus 2016
MBL woensdag 3 augustus 2016
©2001-2024 WisFaq