\require{AMSmath} Vergelijking met een sinus in het kwadraat sin2(x) +1/2 cos(x)=1 Bernad Student hbo - zondag 15 mei 2016 Antwoord Die sin2(x) is gelijk aan 1-cos2(x). Je krijgt dan: 1-cos2(x)+$\frac{1}{2}$cos(x)=1 Zou het dan lukken? WvR zondag 15 mei 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
sin2(x) +1/2 cos(x)=1 Bernad Student hbo - zondag 15 mei 2016
Bernad Student hbo - zondag 15 mei 2016
Die sin2(x) is gelijk aan 1-cos2(x). Je krijgt dan: 1-cos2(x)+$\frac{1}{2}$cos(x)=1 Zou het dan lukken? WvR zondag 15 mei 2016
WvR zondag 15 mei 2016
©2001-2024 WisFaq