Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Lineaire differentiaalvergelijking met constante, reële coëfficiënten

Bepaal de particuliere oplossing van de volgende differentiaalvergelijking (t$>$0).
y'' + 4y' + 8y = 8 H(t-3) met y(0+) = 0 en y'(0+) = 2.
Ik kom slechts een deel van de oplossing uit.
Kunt u mij hierbij helpen?

Andrie
Student universiteit België - donderdag 7 april 2016

Antwoord

Heb je de Laplace-transformatie geprobeerd? Dit is nu juist een vraag waar je die goed kunt gebruiken.

kphart
vrijdag 8 april 2016

 Re: Lineaire differentiaalvergelijking met constante, reële coëfficiënten 

©2001-2024 WisFaq