\require{AMSmath} Partieel integreren Y=integr(cosx)2 dx d.i ook integr 1+cos(2x) dxDit leidt tot F(x) =0.5x+0.5sin(2x)+CNu werd gevraagd deze opgave met partieel integr. op te lossen.y=integr. cos(x).cos(x)dx=cos(x).sin(x)+integr sin(x).sin(x)dxopnieuw integrerenintegr sin(x).sin(x)dx=sin(x).-cos(x) +integr cos(x).cos(x)dxoptellen int.cos(x).cos(x)dx -int cos(x).cos(x)dx= cosxsinx-cosx.sinx d.i 0 = 0Dit is blijkbaar niet de goede methodeGaarne jullie reactieGroetJoep Joep Ouder - zaterdag 14 november 2015 Antwoord Volgens mij staat het op Re: Berekenen van sin2(x) met partiële integratie maar dan met de y=sin2(x) maar dat komt op 't zelfde neer... WvR zondag 15 november 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Y=integr(cosx)2 dx d.i ook integr 1+cos(2x) dxDit leidt tot F(x) =0.5x+0.5sin(2x)+CNu werd gevraagd deze opgave met partieel integr. op te lossen.y=integr. cos(x).cos(x)dx=cos(x).sin(x)+integr sin(x).sin(x)dxopnieuw integrerenintegr sin(x).sin(x)dx=sin(x).-cos(x) +integr cos(x).cos(x)dxoptellen int.cos(x).cos(x)dx -int cos(x).cos(x)dx= cosxsinx-cosx.sinx d.i 0 = 0Dit is blijkbaar niet de goede methodeGaarne jullie reactieGroetJoep Joep Ouder - zaterdag 14 november 2015
Joep Ouder - zaterdag 14 november 2015
Volgens mij staat het op Re: Berekenen van sin2(x) met partiële integratie maar dan met de y=sin2(x) maar dat komt op 't zelfde neer... WvR zondag 15 november 2015
WvR zondag 15 november 2015
©2001-2024 WisFaq