\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 76618 Re: X uit de vergelijking halen Inderdaad, er moet een stelsel opgelost worden. Ik geef hieronder het stelsel: y2 - ay/x = 0 2xy - a ln(x) =0 Hopelijk zorgt dit voor enige duidelijkheid Mike Student universiteit België - zaterdag 24 oktober 2015 Antwoord De eerste vergelijking levert direct op y = 0 of x = a/y Ga met deze twee vondsten de tweede vergelijking bestoken en dan loopt het verder soepel. MBL zaterdag 24 oktober 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Inderdaad, er moet een stelsel opgelost worden. Ik geef hieronder het stelsel: y2 - ay/x = 0 2xy - a ln(x) =0 Hopelijk zorgt dit voor enige duidelijkheid Mike Student universiteit België - zaterdag 24 oktober 2015
Mike Student universiteit België - zaterdag 24 oktober 2015
De eerste vergelijking levert direct op y = 0 of x = a/y Ga met deze twee vondsten de tweede vergelijking bestoken en dan loopt het verder soepel. MBL zaterdag 24 oktober 2015
MBL zaterdag 24 oktober 2015
©2001-2024 WisFaq