\require{AMSmath} Functies van de 2de graad Bepaal de afmetingen van een rechthoek met 2000 cm omtrek en 245376 cm2 oppervlakte. Kevin Overige TSO-BSO - woensdag 23 september 2015 Antwoord Noem de lengte p en de breedte q.Dan weet je dat p + q = 1000 en pq = 245376Vervang in de laatste vergelijking p door 1000 - q of q door 1000 - p MBL woensdag 23 september 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal de afmetingen van een rechthoek met 2000 cm omtrek en 245376 cm2 oppervlakte. Kevin Overige TSO-BSO - woensdag 23 september 2015
Kevin Overige TSO-BSO - woensdag 23 september 2015
Noem de lengte p en de breedte q.Dan weet je dat p + q = 1000 en pq = 245376Vervang in de laatste vergelijking p door 1000 - q of q door 1000 - p MBL woensdag 23 september 2015
MBL woensdag 23 september 2015
©2001-2024 WisFaq