\require{AMSmath} Gemengde opgaven Ik geraak niet zo goed uit aan deze onbepaalde integraal:integraal((9x)/((3x)(1+x))dxGemengde opgaven Khaled Student universiteit België - zaterdag 22 augustus 2015 Antwoord Als je deze bedoelt $$ \int\frac{9^x}{3^x(1+x)}\,\mathrm{d}x $$ dan heb ik slecht nieuws: die primitieve is niet uit te drukken in bekende functies. kphart donderdag 27 augustus 2015 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik geraak niet zo goed uit aan deze onbepaalde integraal:integraal((9x)/((3x)(1+x))dxGemengde opgaven Khaled Student universiteit België - zaterdag 22 augustus 2015
Khaled Student universiteit België - zaterdag 22 augustus 2015
Als je deze bedoelt $$ \int\frac{9^x}{3^x(1+x)}\,\mathrm{d}x $$ dan heb ik slecht nieuws: die primitieve is niet uit te drukken in bekende functies. kphart donderdag 27 augustus 2015
kphart donderdag 27 augustus 2015
©2001-2025 WisFaq