\require{AMSmath} Geen vraag Hallo, ik weet echt niet hoe ik hier aan moet beginnen.dit is er enkel gegeven. y=5-3z(u) u= -1/2x+1en dz/du (3)= -2Gevraagd:dy/dx(-4)Zouden jullie dit kunnen oplossen? kathle Student universiteit België - vrijdag 19 juni 2015 Antwoord [dy/dx]x=-4 = -3[dz/dx]x=-4 = -3[dz/du]u=3.[du/dx]x=-4 =(-3).(-2).(-1/2) = -3Uit u = -1/2x + 1 volgt dat x=-4 correspondeert met u=3 MBL zondag 21 juni 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, ik weet echt niet hoe ik hier aan moet beginnen.dit is er enkel gegeven. y=5-3z(u) u= -1/2x+1en dz/du (3)= -2Gevraagd:dy/dx(-4)Zouden jullie dit kunnen oplossen? kathle Student universiteit België - vrijdag 19 juni 2015
kathle Student universiteit België - vrijdag 19 juni 2015
[dy/dx]x=-4 = -3[dz/dx]x=-4 = -3[dz/du]u=3.[du/dx]x=-4 =(-3).(-2).(-1/2) = -3Uit u = -1/2x + 1 volgt dat x=-4 correspondeert met u=3 MBL zondag 21 juni 2015
MBL zondag 21 juni 2015
©2001-2024 WisFaq