\require{AMSmath} Normale verdeling Zij X normaal verdeeld met parameters µ en σ. Welk percentage van de metingen behoort tot het interval (µ-σ,µ+σ) Het antwoord is 68,27% maar weet niet hoe eraan te komen Alvast bedanktNormale verdeling zaki Student universiteit België - vrijdag 12 juni 2015 Antwoord Neem $\mu$=0 en $\sigma$=1 en bereken P(-1$<$z$<$1). WvR vrijdag 12 juni 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Zij X normaal verdeeld met parameters µ en σ. Welk percentage van de metingen behoort tot het interval (µ-σ,µ+σ) Het antwoord is 68,27% maar weet niet hoe eraan te komen Alvast bedanktNormale verdeling zaki Student universiteit België - vrijdag 12 juni 2015
zaki Student universiteit België - vrijdag 12 juni 2015
Neem $\mu$=0 en $\sigma$=1 en bereken P(-1$<$z$<$1). WvR vrijdag 12 juni 2015
WvR vrijdag 12 juni 2015
©2001-2024 WisFaq