\require{AMSmath} De kansdichtheid van de standaard driehoeksverdeling De kansdichtheid van de standaard driehoeksverdeling is:f(x) = 1 - |X| als |X| $<$ 1 0 als |X| $\ge$ 1Er wordt bij deze vraag gevraagd wat Qx(0.8) is, de oplossing is = 0.3675. Ik begrijp niet hoe je hieraan komt. Justie Student universiteit België - zaterdag 23 mei 2015 Antwoord Verdeling (cumulatief) is oppervlakte onder de grafiek van de kansdichtheidsfunctie. Maar wat is de definitie van jouw Qx ?Met vriendelijke groetJaDeX jadex maandag 25 mei 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De kansdichtheid van de standaard driehoeksverdeling is:f(x) = 1 - |X| als |X| $<$ 1 0 als |X| $\ge$ 1Er wordt bij deze vraag gevraagd wat Qx(0.8) is, de oplossing is = 0.3675. Ik begrijp niet hoe je hieraan komt. Justie Student universiteit België - zaterdag 23 mei 2015
Justie Student universiteit België - zaterdag 23 mei 2015
Verdeling (cumulatief) is oppervlakte onder de grafiek van de kansdichtheidsfunctie. Maar wat is de definitie van jouw Qx ?Met vriendelijke groetJaDeX jadex maandag 25 mei 2015
jadex maandag 25 mei 2015
©2001-2024 WisFaq