\require{AMSmath} Statistiek en kansrekenen Hallo, Ik heb een paar vragen i.v.m sommatie. Hoe schrijf ik de volgende sommatie voluit? $\sum$ (tot 2 & i=1) (xi-2yi) Ik heb hierbij als antwoord (x1-2y1) + (x2-2y2) Dit antwoord klopt volgens een oefening niet (die ik online gevonden heb), zelf kom ik er niet uit. Kan iemand mij hiervan wel het juiste antwoord sturen, met uitleg. Alvast bedankt voor de hulp! -Simon Statistiek en kansrekenen Simon Student Hoger Onderwijs België - zondag 10 mei 2015 Antwoord Als de betekenis van het stukje (tot 2 & i = 1) is dat de index i 'loopt' van i = 1 tot i = 2, dan is je antwoord goed. MBL zondag 10 mei 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Ik heb een paar vragen i.v.m sommatie. Hoe schrijf ik de volgende sommatie voluit? $\sum$ (tot 2 & i=1) (xi-2yi) Ik heb hierbij als antwoord (x1-2y1) + (x2-2y2) Dit antwoord klopt volgens een oefening niet (die ik online gevonden heb), zelf kom ik er niet uit. Kan iemand mij hiervan wel het juiste antwoord sturen, met uitleg. Alvast bedankt voor de hulp! -Simon Statistiek en kansrekenen Simon Student Hoger Onderwijs België - zondag 10 mei 2015
Simon Student Hoger Onderwijs België - zondag 10 mei 2015
Als de betekenis van het stukje (tot 2 & i = 1) is dat de index i 'loopt' van i = 1 tot i = 2, dan is je antwoord goed. MBL zondag 10 mei 2015
MBL zondag 10 mei 2015
©2001-2024 WisFaq