\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 18236 Re: Hoe moet je het rekenen op basisschoolniveau leren? Hierboven staat:Dan volgt snel uit steeds verdubbelen:2 x 18 = 18 + 18 = 364 x 18 = 64 + 64 = 1288 x 18 = 128 + 128 = 256Nou meester, weet u zeker dat 4 x 18 128 is, en 8 x 18 = 256? Rekent u nog eens na! Raoul Ouder - vrijdag 6 februari 2015 Antwoord Inderdaad, dat klopt niet. Bedankt! WvR vrijdag 6 februari 2015 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hierboven staat:Dan volgt snel uit steeds verdubbelen:2 x 18 = 18 + 18 = 364 x 18 = 64 + 64 = 1288 x 18 = 128 + 128 = 256Nou meester, weet u zeker dat 4 x 18 128 is, en 8 x 18 = 256? Rekent u nog eens na! Raoul Ouder - vrijdag 6 februari 2015
Raoul Ouder - vrijdag 6 februari 2015
Inderdaad, dat klopt niet. Bedankt! WvR vrijdag 6 februari 2015
WvR vrijdag 6 februari 2015
©2001-2025 WisFaq