\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 74807 Re: Re: Re: Vraag en aanbod Ik bedoel de punten waar de vraag -en aanbodfunctie de x/y-as snijdt. M Student universiteit België - maandag 26 januari 2015 Antwoord Op de verticale as geldt: p=0. Vul dit in en je vindt het snijpunt met de verticale as. Bijvoorbeeld: qv=20-4p Vul in: p=0, je vindt: qv=20. Op de horizontale as geldt: q=0. Invullen en oplossen: 0=20-4p p=5 OK zo? GHvD maandag 26 januari 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik bedoel de punten waar de vraag -en aanbodfunctie de x/y-as snijdt. M Student universiteit België - maandag 26 januari 2015
M Student universiteit België - maandag 26 januari 2015
Op de verticale as geldt: p=0. Vul dit in en je vindt het snijpunt met de verticale as. Bijvoorbeeld: qv=20-4p Vul in: p=0, je vindt: qv=20. Op de horizontale as geldt: q=0. Invullen en oplossen: 0=20-4p p=5 OK zo? GHvD maandag 26 januari 2015
GHvD maandag 26 januari 2015
©2001-2024 WisFaq