\require{AMSmath} Antwoord op vergelijking Wat is het antwoord op deze vergelijking:4-(3x-8)=0,5(x+2)? olivie Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 15 december 2014 Antwoord Als je de vergelijking oplost dan is de oplossing $x=3\frac{1}{7}$. Of wil je ook weten hoe je dat doet? WvR maandag 15 december 2014 Re: Antwoord op vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is het antwoord op deze vergelijking:4-(3x-8)=0,5(x+2)? olivie Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 15 december 2014
olivie Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 15 december 2014
Als je de vergelijking oplost dan is de oplossing $x=3\frac{1}{7}$. Of wil je ook weten hoe je dat doet? WvR maandag 15 december 2014
WvR maandag 15 december 2014
©2001-2024 WisFaq