\require{AMSmath} Substitutiemethode HalloVan f(x)=√(2x+1) is F(x)= 1/3(2x+1)√(2x+1)Dan is $\int{}$0 $\int{}$3 √(2x+1)dx = [1/3(2x+1)√(2x+1)}03.= 2+1/3√7- 1/3, volgens mijn boek.Volgens mij is het gewoon 2+1/3√7.Waar komt die -1/3 vandaan?gr edwardSubstitutiemethode edward Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 6 december 2014 Antwoord F(3) - F(0) waarbij F(0)= 1/3 wellicht?Met vriendelijke groetJaDeX jadex zaterdag 6 december 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
HalloVan f(x)=√(2x+1) is F(x)= 1/3(2x+1)√(2x+1)Dan is $\int{}$0 $\int{}$3 √(2x+1)dx = [1/3(2x+1)√(2x+1)}03.= 2+1/3√7- 1/3, volgens mijn boek.Volgens mij is het gewoon 2+1/3√7.Waar komt die -1/3 vandaan?gr edwardSubstitutiemethode edward Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 6 december 2014
edward Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 6 december 2014
F(3) - F(0) waarbij F(0)= 1/3 wellicht?Met vriendelijke groetJaDeX jadex zaterdag 6 december 2014
jadex zaterdag 6 december 2014
©2001-2025 WisFaq