\require{AMSmath} Oplossen? 6x + 18 = 4x + 20 rik Leerling mbo - zondag 30 november 2014 Antwoord Er zijn vele wegen naar Rome. Op 1. Een eenvoudige vergelijking oplossen kan je daar meer over vinden. In dit geval zou ik 't zo doen: 6x + 18 = 4x + 20 links en rechts 18 eraf 6x = 4x + 2 links en rechts 4x eraf 2x = 2 links en rechts delen door 2 x =1 Opgelost...! Heb je de spelregels al gelezen? Doen! WvR zondag 30 november 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
6x + 18 = 4x + 20 rik Leerling mbo - zondag 30 november 2014
rik Leerling mbo - zondag 30 november 2014
Er zijn vele wegen naar Rome. Op 1. Een eenvoudige vergelijking oplossen kan je daar meer over vinden. In dit geval zou ik 't zo doen: 6x + 18 = 4x + 20 links en rechts 18 eraf 6x = 4x + 2 links en rechts 4x eraf 2x = 2 links en rechts delen door 2 x =1 Opgelost...! Heb je de spelregels al gelezen? Doen! WvR zondag 30 november 2014
WvR zondag 30 november 2014
©2001-2024 WisFaq