\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 73715 Re: Partieel integreren Helaas lukt het mij nog niet met de tip.Gaarne uw uitwerking als het uitkomt. yoep Ouder - woensdag 20 augustus 2014 Antwoord \int {x^2 \cdot xe^{ - x^2 } } dx = x^2 \cdot - \frac{1}{2}e^{ - x^2 } - \int { - \frac{1}{2}e^{ - x^2 } \cdot 2x\,dx} Zie 3. Partieel integreren WvR woensdag 20 augustus 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Helaas lukt het mij nog niet met de tip.Gaarne uw uitwerking als het uitkomt. yoep Ouder - woensdag 20 augustus 2014
yoep Ouder - woensdag 20 augustus 2014
\int {x^2 \cdot xe^{ - x^2 } } dx = x^2 \cdot - \frac{1}{2}e^{ - x^2 } - \int { - \frac{1}{2}e^{ - x^2 } \cdot 2x\,dx} Zie 3. Partieel integreren WvR woensdag 20 augustus 2014
WvR woensdag 20 augustus 2014
©2001-2025 WisFaq