\require{AMSmath} Goniometrische functies Hallo,Ik vroeg me af wat de eerste, tweede en derde afgeleide is van bgtan(x)? Goniometrische functies tine Student universiteit België - donderdag 27 maart 2014 Antwoord U zegt het maar!f(x)=bgtan(x)f'(x)=\large\frac{1}{{x^2 + 1}}f''(x)=\large - \frac{{2x}}{{(x^2 + 1)^2 }}f^{3}(x)=\large\frac{{6x^2 - 2}}{{\left( {x^2 + 1} \right)^3 }}Zoiets? WvR donderdag 27 maart 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Ik vroeg me af wat de eerste, tweede en derde afgeleide is van bgtan(x)? Goniometrische functies tine Student universiteit België - donderdag 27 maart 2014
tine Student universiteit België - donderdag 27 maart 2014
U zegt het maar!f(x)=bgtan(x)f'(x)=\large\frac{1}{{x^2 + 1}}f''(x)=\large - \frac{{2x}}{{(x^2 + 1)^2 }}f^{3}(x)=\large\frac{{6x^2 - 2}}{{\left( {x^2 + 1} \right)^3 }}Zoiets? WvR donderdag 27 maart 2014
WvR donderdag 27 maart 2014
©2001-2025 WisFaq