\require{AMSmath} Integreren Hallo, ik heb een probleem om een integraal op te lossen. Zouden jullie mij misschien willen helpen met deze oefening:Beschouw de functie: f(x)=(2x+4)·e-xA(p) is de oppervlakte van het gebied ingesloten door de grafiek van f, de x-as en de rechte r: x=p met p$>$0. Geef het functievoorschrift van A(p)bereken lim voor p gaande naar +oneindig voor A(p)Alvast bedanktIntegreren simon 3de graad ASO - woensdag 12 maart 2014 Antwoord 1.Je krijgt:$A(p) = \int\limits_2^p {\left( {2x + 4} \right) \cdot e^{ - x} \,dx}$...en dan uitwerken...?2.Zie Limiet berekenen WvR woensdag 12 maart 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, ik heb een probleem om een integraal op te lossen. Zouden jullie mij misschien willen helpen met deze oefening:Beschouw de functie: f(x)=(2x+4)·e-xA(p) is de oppervlakte van het gebied ingesloten door de grafiek van f, de x-as en de rechte r: x=p met p$>$0. Geef het functievoorschrift van A(p)bereken lim voor p gaande naar +oneindig voor A(p)Alvast bedanktIntegreren simon 3de graad ASO - woensdag 12 maart 2014
simon 3de graad ASO - woensdag 12 maart 2014
1.Je krijgt:$A(p) = \int\limits_2^p {\left( {2x + 4} \right) \cdot e^{ - x} \,dx}$...en dan uitwerken...?2.Zie Limiet berekenen WvR woensdag 12 maart 2014
WvR woensdag 12 maart 2014
©2001-2024 WisFaq