\require{AMSmath} Omtrek zeshoek als oppervlak bekend is Het oppervlak van een regelmatige zeshoek is 48m2. Wat is de omtrek van de zeshoek? John Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 26 februari 2014 Antwoord De oppervlakte van een regelmatige zeshoek is:A = 3/2.z2.√3 met z = zijde van de zeshoekHieruit kun je de zijde berekenen en de omtrek is natuurlijk 6 keer de zijde. LL woensdag 26 februari 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Het oppervlak van een regelmatige zeshoek is 48m2. Wat is de omtrek van de zeshoek? John Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 26 februari 2014
John Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 26 februari 2014
De oppervlakte van een regelmatige zeshoek is:A = 3/2.z2.√3 met z = zijde van de zeshoekHieruit kun je de zijde berekenen en de omtrek is natuurlijk 6 keer de zijde. LL woensdag 26 februari 2014
LL woensdag 26 februari 2014
©2001-2024 WisFaq