\require{AMSmath} Binomiaalgetallen Kan iemand me op weg zetten voor het volgende bewijs:C(n,p) = n/p · C(n-1,p-1) maarte 3de graad ASO - zaterdag 15 februari 2014 Antwoord Stel vast:$\left( {\begin{array}{*{20}c} n \\ p \\\end{array}} \right)$=$\large\frac{{n!}}{{\left( {n - p} \right)! \cdot p!}}$$\left( {\begin{array}{*{20}c} {n - 1} \\ {p - 1} \\\end{array}} \right)$=$\large\frac{{\left( {n - 1} \right)!}}{{\left( {n - 1 - (p - 1)} \right)! \cdot (p - 1)!}}$Dan ben je er al bijna... WvR zaterdag 15 februari 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan iemand me op weg zetten voor het volgende bewijs:C(n,p) = n/p · C(n-1,p-1) maarte 3de graad ASO - zaterdag 15 februari 2014
maarte 3de graad ASO - zaterdag 15 februari 2014
Stel vast:$\left( {\begin{array}{*{20}c} n \\ p \\\end{array}} \right)$=$\large\frac{{n!}}{{\left( {n - p} \right)! \cdot p!}}$$\left( {\begin{array}{*{20}c} {n - 1} \\ {p - 1} \\\end{array}} \right)$=$\large\frac{{\left( {n - 1} \right)!}}{{\left( {n - 1 - (p - 1)} \right)! \cdot (p - 1)!}}$Dan ben je er al bijna... WvR zaterdag 15 februari 2014
WvR zaterdag 15 februari 2014
©2001-2024 WisFaq