\require{AMSmath} Integraalfunctie Voor welke waarde van x bereiktF(x) = D (integraal van nul tot x) (t-3)/(t2+7)dt een minimum?Ik denk dat ik eerst deze primitieve functie uitwerk, dan kom ik op F(x) = 3x2 +7x / 7x2 +49Maar dan vind ik de oplossing (x = 3) niet.Kan je mij helpen? En. 3de graad ASO - zaterdag 1 februari 2014 Antwoord En,De primitieve is fout, maar hoef je ook niet uit te rekenen. F'(x)=(x-3)/(x2+7). kn zaterdag 1 februari 2014 Re: Integraalfunctie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Voor welke waarde van x bereiktF(x) = D (integraal van nul tot x) (t-3)/(t2+7)dt een minimum?Ik denk dat ik eerst deze primitieve functie uitwerk, dan kom ik op F(x) = 3x2 +7x / 7x2 +49Maar dan vind ik de oplossing (x = 3) niet.Kan je mij helpen? En. 3de graad ASO - zaterdag 1 februari 2014
En. 3de graad ASO - zaterdag 1 februari 2014
En,De primitieve is fout, maar hoef je ook niet uit te rekenen. F'(x)=(x-3)/(x2+7). kn zaterdag 1 februari 2014
kn zaterdag 1 februari 2014
©2001-2024 WisFaq