\require{AMSmath} Onbepaalde integraal berekenen Beste, Het lukt mij niet om de onbepaalde integraal van deze1/(s2+7) ds te berekenen. De stappen die ik heb gedaan zijn: = 1/ (7(1+ (1/7s2))) ds = (1/7) * (1/ (1/7s)2) ds Hier zit ik echter al vast.. Hopelijk kunt u me helpen bij Alvast bedankt jolien Student universiteit België - vrijdag 24 mei 2013 Antwoord Jolien, darctgx/dx=1/(1+x2), dus stel s=xÖ7. kn vrijdag 24 mei 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste, Het lukt mij niet om de onbepaalde integraal van deze1/(s2+7) ds te berekenen. De stappen die ik heb gedaan zijn: = 1/ (7(1+ (1/7s2))) ds = (1/7) * (1/ (1/7s)2) ds Hier zit ik echter al vast.. Hopelijk kunt u me helpen bij Alvast bedankt jolien Student universiteit België - vrijdag 24 mei 2013
jolien Student universiteit België - vrijdag 24 mei 2013
Jolien, darctgx/dx=1/(1+x2), dus stel s=xÖ7. kn vrijdag 24 mei 2013
kn vrijdag 24 mei 2013
©2001-2024 WisFaq