\require{AMSmath} Formule oplossen Bij een formule moet een getal uitkomen, maar met geen 1 mogelijkheid kom ik op dat getal uit. P = 5, 5 + ((18-T)/30) x 94.5 P is in procenten T is temperatuur in graden De formule is ook niet bruikbaar voor lagere temperaturen dan T = –12 °C. Toon dit met behulp van de formule aan. P moet 100 procent zijn. Ik vul op elke manier 12 in, maar er komt geen 1 keer 100 procent uit. Martin Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 mei 2013 Antwoord 18 - T = 18 - (-12) = 18 + 12 = 30 en 30/30 = 1 en 1 x 94,5 = 94,5 en 5,5 + 94,5 = 100 MBL donderdag 2 mei 2013 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Bij een formule moet een getal uitkomen, maar met geen 1 mogelijkheid kom ik op dat getal uit. P = 5, 5 + ((18-T)/30) x 94.5 P is in procenten T is temperatuur in graden De formule is ook niet bruikbaar voor lagere temperaturen dan T = –12 °C. Toon dit met behulp van de formule aan. P moet 100 procent zijn. Ik vul op elke manier 12 in, maar er komt geen 1 keer 100 procent uit. Martin Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 mei 2013
Martin Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 mei 2013
18 - T = 18 - (-12) = 18 + 12 = 30 en 30/30 = 1 en 1 x 94,5 = 94,5 en 5,5 + 94,5 = 100 MBL donderdag 2 mei 2013
MBL donderdag 2 mei 2013
©2001-2025 WisFaq