\require{AMSmath} Afgeleide macht van x Beste,Hoe begin ik deze oefening af te leiden. Mag ik de x2 voorop stellen?f(x)=(lnx)x2Blijkbaar lukt het niet met de formule van: ax=ax.lnaAlvast dank bij voorbaat.GrKris kris Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 10 november 2012 Antwoord Schrijf $(\ln x)^{x^2}$ als $\exp(x^2\ln(\ln x))$ en werk met de kettingregel. kphart zaterdag 10 november 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste,Hoe begin ik deze oefening af te leiden. Mag ik de x2 voorop stellen?f(x)=(lnx)x2Blijkbaar lukt het niet met de formule van: ax=ax.lnaAlvast dank bij voorbaat.GrKris kris Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 10 november 2012
kris Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 10 november 2012
Schrijf $(\ln x)^{x^2}$ als $\exp(x^2\ln(\ln x))$ en werk met de kettingregel. kphart zaterdag 10 november 2012
kphart zaterdag 10 november 2012
©2001-2024 WisFaq