\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 68603 Re: Formule voor een rij Met behulp van (-1)n vind ik het nog steeds niet...Ik dacht als noemer 2n+1 te gebruiken maar met (-1)n in de teller klopt het niet meer. Anon Student universiteit België - zaterdag 13 oktober 2012 Antwoord t(n) = n·(-1)n/(n+2) misschien? Wel beginnen met n = 0. MBL zaterdag 13 oktober 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Met behulp van (-1)n vind ik het nog steeds niet...Ik dacht als noemer 2n+1 te gebruiken maar met (-1)n in de teller klopt het niet meer. Anon Student universiteit België - zaterdag 13 oktober 2012
Anon Student universiteit België - zaterdag 13 oktober 2012
t(n) = n·(-1)n/(n+2) misschien? Wel beginnen met n = 0. MBL zaterdag 13 oktober 2012
MBL zaterdag 13 oktober 2012
©2001-2024 WisFaq