\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 68410 Re: Tussen stap oplossen linieare DV Beste MBL, bedankt voor het snelle antwoord maar... Het lukt nog niet om op: y'·eat + y·a·eat = (y·eat)' te komen. ik kom hierop: y'·eat + y·a·eat= y'+(y·a)·y'·eat. En dan loop ik hopeloos vast... Ook met getallen voor a: y'·e2t+2·y·e2t=4·e2t niet op (y·e2t)'=4e2tte komen. Paul Student hbo - maandag 17 september 2012 Antwoord Begin eens aan de andere kant! [y*eat]' = [y]'*eat + y*[eat]' volgens de produktregel. En met [y]'= y' en [eat]' = a*eat ben je er dan toch!? MBL maandag 17 september 2012 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste MBL, bedankt voor het snelle antwoord maar... Het lukt nog niet om op: y'·eat + y·a·eat = (y·eat)' te komen. ik kom hierop: y'·eat + y·a·eat= y'+(y·a)·y'·eat. En dan loop ik hopeloos vast... Ook met getallen voor a: y'·e2t+2·y·e2t=4·e2t niet op (y·e2t)'=4e2tte komen. Paul Student hbo - maandag 17 september 2012
Paul Student hbo - maandag 17 september 2012
Begin eens aan de andere kant! [y*eat]' = [y]'*eat + y*[eat]' volgens de produktregel. En met [y]'= y' en [eat]' = a*eat ben je er dan toch!? MBL maandag 17 september 2012
MBL maandag 17 september 2012
©2001-2025 WisFaq