Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Formule

s = 4,9 x t2
s= 2 cm
bereken t

yal
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 2 juli 2012

Antwoord

4,9t2=2
t2=$\frac{2}{4,9}$
t=$\sqrt{\frac{2}{4,9}}$
t$\approx$-0,6388... of t$\approx$0,6388...
Zoiets?
Of moest het exact?

WvR
maandag 2 juli 2012

©2001-2024 WisFaq