Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Kan iemand helpen?

Hallo, ik weet niet hoe je $\Large\int {e^{\frac{2}{x}}}dx$ berekent, kan iemand helpen?

Dankjewel.

Johann
Student universiteit België - vrijdag 25 mei 2012

Antwoord

Op 1. Integraalbegrip:
"Het is soms niet mogelijk een primitieve van een uit elementaire functies opgebouwde functie uit te drukken in elementaire functies."
$\Large\int {e^{\frac{2}{x}} } dx$ is daar een voorbeeld van.

WvR
vrijdag 25 mei 2012

©2001-2024 WisFaq