Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

T formules

ik heb als opgave gekregen : 1/ 4sec x+5 = 1-t2/ 9-t2
maar zie totaal niet hoe ik hieraan uitgeraakt
uiteraard weet ik wel dat sex = 1/cos x en cos x = 1-t2 / 1+t2

Koen
Student Hoger Onderwijs België - donderdag 29 december 2011

Antwoord

Hallo

q66467img1.gif

En vervang nu cos x door de vorm in t, en na enkele omvormingen ben je er.

Lukt et zo?

LL
vrijdag 30 december 2011

©2001-2024 WisFaq