Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Integreren over een gebied

hallo,

De opdracht is:
Integreer de functie f(x,y) = x2 over het gebied begrensd door y = x2 en y = x3.

Mijn oplossing = -1/20
moet ik deze oplossing dan positief maken omdat het een inhoud is die je berekent?

Feline
Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 22 november 2011

Antwoord

Nee, je antwoord/methode was kennelijk fout; als je het goed had gedaan zou je meteen een positief getal gevonden hebben. Ik kreeg trouwens 1/10 als antwoord.

kphart
dinsdag 22 november 2011

©2001-2024 WisFaq