\require{AMSmath} Oefening bestevolgende twee oefeningen lukken me niet om op te lossen:integraal van (x+1)/(x2-4x+8)integraal van dx/(2x+1)(x2+1)alvast bedankt! inge 3de graad ASO - dinsdag 15 november 2011 Antwoord Hallo Enkele tips. 1) Schrijf x+1 als 1/2(2x-4) + 3 en splits in 2 breuken en x2-4x+8 = x2-4x+4 +4 = (x-2)2+4 2) Splits in partieel breuken. LL dinsdag 15 november 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
bestevolgende twee oefeningen lukken me niet om op te lossen:integraal van (x+1)/(x2-4x+8)integraal van dx/(2x+1)(x2+1)alvast bedankt! inge 3de graad ASO - dinsdag 15 november 2011
inge 3de graad ASO - dinsdag 15 november 2011
Hallo Enkele tips. 1) Schrijf x+1 als 1/2(2x-4) + 3 en splits in 2 breuken en x2-4x+8 = x2-4x+4 +4 = (x-2)2+4 2) Splits in partieel breuken. LL dinsdag 15 november 2011
LL dinsdag 15 november 2011
©2001-2024 WisFaq