\require{AMSmath} Integreren Hallo, Ik zou de volgende integraal moeten oplossen a.d.h.v. partiële integratie/substitutie: integraal van (xsin2xcosx dx) Kan u mij helpen? Alvast bedankt, Feline feline Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 22 oktober 2011 Antwoord Hallo Schrijf sin2x.cosx.dx = sin2x.d(sinx) = 1/3.d(sin3x) en je kunt partieel integreren. Ok? LL zaterdag 22 oktober 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Ik zou de volgende integraal moeten oplossen a.d.h.v. partiële integratie/substitutie: integraal van (xsin2xcosx dx) Kan u mij helpen? Alvast bedankt, Feline feline Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 22 oktober 2011
feline Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 22 oktober 2011
Hallo Schrijf sin2x.cosx.dx = sin2x.d(sinx) = 1/3.d(sin3x) en je kunt partieel integreren. Ok? LL zaterdag 22 oktober 2011
LL zaterdag 22 oktober 2011
©2001-2024 WisFaq